
Galeta Unu

Kızartma ve hamur işlerinde örnek olarak kek, börek, pasta, köfte, fırın ürünlerinde, tavuk soslarında, balık soslarında ve daha birçok yerde kullanılmaktadır. Özellikle yemeklerde sos olarak pişirilip kullanılması yemekleri daha lezzetli ve daha fazla tüketilir yapmaktadır.
Paket Gramajları: 10 gr, 40 gr, 100 gr, 250 gr, 1 kg, 25 kg

Çörek Otu

Çörek Otu Türk mutfağının vazgeçilmez baharatlarından olan çörek otu, ana yemeklerde, salatalarda ve hamur işlerinde, özellikle de kurabiye tariflerinde sıklıkla kullanılıyor. Bal, pekmez ve yoğurt gibi gıda ürünleriyle birlikte de tercih edilebilir.
Paket Gramajları: 10 gr, 40 gr, 100 gr, 250 gr, 1 kg, 25 kg

Susam

KULLANIM ALANI : Yazlık bir yağ bitkisi olan susam, yemeklik yağ sanayinde kullanımından ziyade, tahin ve tahin helvası üretiminde ve kuru pasta, simit gibi unlu gıdaların imalatında kullanılmaktadır. Ayrıca kozmetik sanayinde ve sabun yapımında kullanılmaktadır.
Paket Gramajları: 10 gr, 40 gr, 100 gr, 250 gr, 1 kg, 25 kg

Tarçın

KULLANIM ALANI : Tarçın ağaçları kabuklarından elde edilen bu baharat ağırlıklı olarak mutfaklarda, tatlı ve tuzlu yemeklerde, kahvaltılık gevreklerde, atıştırmalık ürünlerde, çay ve geleneksel yiyeceklerde aromatik bir çeşni ve lezzet verici olarak kullanılır.
Paket Gramajları: 10 gr, 40 gr, 100 gr, 250 gr, 1 kg, 25 kg
Amonyak
Buğday Nişastası
Damla Sakızı
Galeta Unu
İrmik
Kakao
Karbonat
Krem Tartar
Mısır Nişastası
Mısır Unu
Pasta Süsü
Pirinç Unu
Pudra Şekeri
Sahlep
Süt Tozu
Şekerli Vanilya
Vanilya Çubuk
Vanilya Saf





